Privacy

F19 verzamelt gegevens van jou. Dat doen we om je goed van dienst te kunnen zijn. Uiteraard houden we ons daarbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hoe we die gegevens verzamelen en wat we er precies mee doen lees je hieronder. Heb je er vragen over? Stuur ons dan gerust een mail naar support@f19.nl 

Welke gegevens verzamelen we?

  • Je voor- en achternaam. Zo weten we wie je bent en hoeven we je niet met een klantnummer aan te spreken.  
  • Je zakelijk e-mailadres. Op basis van je e-mailadres maken we een gebruikersaccount voor je in F19 Software. Daarnaast kunnen we je benaderen als we je bijvoorbeeld willen uitnodigen voor een demo of je op de hoogte willen houden van nieuwe functionaliteiten in F19 Software. 
  • Je telefoonnummer. Als je jouw nummer hebt doorgegeven kunnen we je bellen om bijvoorbeeld een demo in te plannen. 
  • Een hash van jouw wachtwoord. Nadat je een uitnodiging voor het gebruikersaccount in F19 Software hebt ontvangen, kun je daar zelf een wachtwoord aan koppelen. Het wachtwoord zelf slaan we niet op, maar wel een hash van dat wachtwoord, zodat we kunnen controleren of het juiste wachtwoord bij een inlogpoging wordt gebruikt. En hash kun je zien als een soort rekensom die maar één kant op werkt: hetzelfde wachtwoord (de som) levert altijd dezelfde hash (de uitkomst) op, maar vanuit de hash kun je niet herleiden wat het wachtwoord is. 
  • Je IP-adres en browserinformatie. Deze slaan we op in onze logbestanden. Ze worden 30 dagen bewaard. 
  • Persoonsgegevens in content in F19 Software. F19 Software bied je de mogelijkheid om verslagen te importeren, synchroniseren, verrijken en online naar verschillende kanalen te publiceren. Hat kan voorkomen dat de content die je in F19 Software upload persoonsgegevens bevat. Zolang deze nog niet online beschikbaar zijn vallen deze onder de AVG.  

Met welk doel verzamelen we je gegevens?

  • Om je toegang te geven tot F19 Software zodat je online aan de slag kunt met het uploaden, synchroniseren, verrijken en publiceren van jouw verslagen. 
  • Om de overeenkomst die je met ons aangaat uit te kunnen voeren, zodat we de diensten waar je recht op hebt beschikbaar kunnen stellen. 
  • Om contact met je op te kunnen nemen. Bijvoorbeeld om je uit te nodigen voor een webinar of demo, om je uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek wanneer je hebt gereageerd op een vacature of om een klacht van je aan te nemen en op te lossen. 
  • Om te onderzoeken welke functionaliteiten in F19 Software veel worden gebruikt of juist niet, zodat we ons product nog beter kunnen maken. 
  • Om je te kunnen identificeren, zodat we weten dat jij het bent en niet iemand anders die probeert onrechtmatig toegang te krijgen tot onze systemen.  
  • Om problemen op te kunnen lossen. Op basis van je IP-adres kunnen we beter achterhalen hoe een bepaalde foutmelding is ontstaan. 

Waar slaan we jouw gegevens op?

We slaan jouw gegevens op in systemen die bijna allemaal gevestigd zijn en opereren binnen de Europees Economische Ruimte (EER). Een enkele keer betreft dat een organisatie die zich buiten de EER bevindt. We gebruiken bijvoorbeeld MailChimp om je op de hoogte te houden van onze nieuwste ontdekkingen. Indien organisaties zich niet binnen de EER bevinden gaan we er enkel een samenwerking mee aan als zij een passend beschermingsniveau waarborgen zoals bedoeld in hoofdstuk V van de AVG. 

Hoe beveiligen we jouw gegevens?  

We beschouwen jouw gegevens alsof ze van onszelf zijn. We beschermen deze zo goed mogelijk en hebben daar de volgende maatregelen voor getroffen: 

  • F19 is ISO 27001 gecertificeerd. Dat wil zeggen dat we een Information Security Management System (ISMS) hebben ingericht waarin we nauwkeurig beschrijven hoe we omgaan met beveiliging van gegevens. Er vindt daarnaast jaarlijks zowel een interne als een externe audit plaats die we beiden door externe bedrijven laten uitvoeren. 
  • F19 past een wachtwoordbeleid toe. Zowel in F19 software, daar waar je zelf je wachtwoord samenstelt, als voor haar eigen medewerkers binnen verschillende systemen.  
  • F19 past een autorisatiebeleid toe waarin is beschreven welke medewerkers toegang hebben tot welke systemen, en waarom. De insteek is dat alleen toegang wordt gegeven als dat noodzakelijk is. 
  • F19 heeft haar netwerken beveiligd tegen ongewenste bezoekers met behulp van firewalls.  
  • F19 werkt met encryptie wanneer we (gevoelige) data verplaatsen en opslaan.  
  • F19 doet uitgebreid onderzoek naar nieuwe leveranciers voor ze een samenwerking met hen aangaat. Zo controleren we bijvoorbeeld of zij dezelfde normen en waarden hanteren op het gebeid van persoonsgegevens. Daarnaast worden huidige leveranciers ook regelmatig beoordeeld, zodat we zeker weten dat we allemaal nog steeds op één lijn zitten. 
  • F19 houdt logboeken bij. Op die manier kunnen we zien waarom een bepaald incident heeft plaatsgevonden en wie daarbij betrokken was. Hoe dichter op het vuur, hoe sneller we ze kunnen oplossen. 
  • F19 maakt back-ups van alle gegevens die we van je beheren. Mocht er om welke reden dan ook data verloren gaan, kunnen we een back-up terugplaatsen. Deze is maximaal 24 uur oud.  
  • F19 kent een incidenten- en calamiteitenproces. Mocht er onverhoopt toch een ongewenste situatie ontstaan dan helpen de processen ons om snel te kunnen handelen en zo schade te beperken. 

Onze website en software kan links bevatten naar derde partijen waar F19 de beveiliging niet van in de hand heeft. Controleer daarom zelf goed hoe deze derde partijen omgaan met de beveiliging en het beheer van jouw gegevens. 

Doorgifte gegevens 

Jouw gegevens zijn veilig bij ons. We zullen deze nooit zonder noodzaak doorgeven aan derde partijen. Dat gebeurt alleen wanneer er gronden voor verstrekking zijn, zoals de AVG die voorschrijft. 

Hoe lang bewaren we jouw gegevens?

Die bewaren we zo kort mogelijk. Mocht je dus even een tijdelijke pauze willen van alle F19 Software gemakken, dan zorgen we ervoor dat jouw gegevens uit onze systemen worden verwijderd, of dat je die juist zelf kunt verwijderen. De enige uitzondering hierop is wanneer er een wettelijke bewaartermijn van toepassing is. Dan geldt die wettelijke bewaartermijn. 

Welke rechten heb je?

Als eigenaar van jouw persoonsgegevens heb je verschillende rechten. Zo kun je contact met ons opnemen als je bijvoorbeeld: 

  • wilt weten welke gegevens we nu van je verwerken, 
  • wilt dat we jouw (persoons)gegevens (deels) uit onze systemen verwijderen, 
  • wilt dat we jouw (persoons)gegevens aanpassen en/of aanvullen, 
  • een export wilt ontvangen van jouw (persoons)gegevens 
  • bezwaar wilt maken tegen de verwerking van jouw gegevens. 

Stuur ons een mail naar support@f19.nl met je verzoek en dan geven we daar zo snel mogelijk gehoor aan. Heb je je ooit ingeschreven voor onze nieuwsbrieven en wil je die niet langer ontvangen? Meld je dan eenvoudig af via de afmeldlink onderin een van de verstuurde e-mails. 

Als we vinden dat we nog beter ons best kunnen doen op het gebied van privacy, kunnen we deze bepalingen wijzigen. Je ziet aan de datum bovenaan deze pagina of je de laatste versie al hebt gelezen.

Cookies

Welke cookies plaatsen we?

F19 en derde partijen maken op onze website en in onze software gebruik van functionele cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat we op je harde schijf van je computer plaatsen op het moment dat je onze website bezoekt of inlogt op een F19 omgeving. Deze zorgen ervoor dat de website goed werkt en je niet telkens opnieuw hoeft in te loggen op jouw F19 Software account als je even een koud drankje gaat halen. 

Daarnaast plaatsen we ook geanonimiseerde analytische cookies. Deze zorgen ervoor dat we kunnen zien welke pagina’s van onze site en welke functionaliteiten veel worden bezocht en gebruikt of juist niet. Ze helpen ons om de website en de software te verbeteren, zodat het nog beter aansluit bij wat je nodig hebt. 

Buiten de hierboven genoemde cookies plaatst F19 geen andersoortige cookies. Ook niet voor andere dan hierboven genoemde doeleinden. 

Het kan zijn dat andere leveranciers dat wel doen. Als je bijvoorbeeld binnen F19 Software zelf gebruik maakt van Youtube of Vimeo. Controleer daarom ook het beleid dat zij daarover hebben gepubliceerd. 

Meer weten over cookies?

Bijvoorbeeld over hoe je ze kunt verwijderen? Raadpleeg dan eens deze website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl.

De F19 website

We houden onze website https://www.f19digitalreporting.com zorgvuldig in de gaten. We willen je zo veel mogelijk vertellen over onze dienstverlening, zodat je een goed beeld krijgt van wat we voor je kunnen betekenen. Op de website vind je daarom uitgebreide informatie. We stellen het op prijs als je onze volgende wensen in acht neemt: 

  • Het auteursrecht en het intellectueel eigendom van merken, afbeeldingen, teksten, illustraties, video’s, infographics en alle andere vormen behoren toe aan F19 en haar partners en/of klanten. Het gebruik, wijzigen, dupliceren of (deels) reproduceren daarvan keuren we helaas niet goed. Deze gegevens mag je dus ook niet gebruiken voor jouw eigen commerciële, politieke of reclamedoeleinden. 
  • Omdat F19 B.V. eigenaar is van de website heeft ze het recht om (content op) de website aan te passen en (delen) offline te halen. Daar kun je geen rechten aan ontlenen. 
  • F19 beveiligt haar website en software zo goed mogelijk. Hoewel het ons geweldig lijkt om het hele internet veilig te maken, krijgen we die superkrachten nog niet voor elkaar. Controleer daarom zelf goed of de manier waarop je verbinding maakt met onze website en software klopt en veilig is. Voor dat deel ben je zelf verantwoordelijk. 

Wij gebruiken cookies

F19, en derde partijen, maken op onze website gebruik van twee soorten cookies. Het betreft functionele cookies om ervoor te zorgen dat de website goed werkt en privacy vriendelijk ingestelde analytische cookies om de bezoekersaantallen op de site te kunnen meten. Er worden geen andersoortige cookies gebruikt, ook niet voor andere dan hierboven genoemde doeleinden.

Lees meer over het gebruik van cookies in onze Privacyverklaring

accepteer
weiger